Verdieping op Zolder

Meditatie

Thuis komen bij jezelf door meditatie

Er zijn verschillende redenen om te mediteren namelijk: - vermindering van stress - diepe ontspanning ervaren - harmonie creëren - persoonlijke ontwikkeling Mediteren kan op verschillende manieren. Het mediteren begeleid ik door middel van gesproken woord, visualisaties, muziek en stilte. Door de gesproken meditaties te volgen en de aangeboden beelden te vormen, komen onze gedachten, zorgen en irritaties van alledag tot rust. We laten onze energie stromen en maken verbinding met de energie van Moeder Aarde. Mediteren is redelijk eenvoudig te leren, maar vooral in het begin kan er van alles naar boven komen. Zoals herinneringen of plannen en die halen je weer weg uit het Hier en Nu. Voor je het weet ben je in gedachten weer allemaal dingen aan het doen. Door regelmatig te mediteren, creëer je rust en mildheid waardoor het gevoel van harmonie en liefde voor jezelf wordt bevorderd. Je maakt contact met je innerlijke zelf, wie je werkelijk bent. Doordat we in een diepere staat van ontspanning komen neemt onze creativiteit toe en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten, inspiratie en verdieping. Tijdens de geleide meditaties laat ik je ook kennis maken met je energielichaam, de aura en de chakra’s.

Praktische informatie

De meditaties vinden plaats eens per maand op de 1e donderdagochtend en eens per maand op de 3e dinsdagavond (zie agenda voor de exacte data). Er is nog plaats voor extra deelnemers. Inloop ‘s morgens vanaf 9.00 met koffie of thee en aanvang om 9.30 tot ± 11.00. Inloop ‘s avonds vanaf 19.00 uur met koffie of thee en aanvang 19.30 tot ± 21.00. Na afloop van de meditaties is er nogmaals de gelegenheid om iets te drinken en (indien gewenst) de ervaringen en eventuele vragen met elkaar te delen. Dit is geheel aan jezelf, je hebt ook de keuze om het voor jezelf te houden. Er zijn vele boeken ter inzage aanwezig. Ook kun je na afloop een inzichtkaart trekken, die jou kan ondersteunen, een inzicht verschaffen of inspiratie kan geven. De prijs bedraagt €15,00 incl. koffie of thee per ochtend/avond. Mocht je vragen hebben, bel of mail mij geheel vrijblijvend. Ik heet je graag welkom om een ochtend/avond te ervaren, helemaal voor jezelf!

Meditatie voor privégroepen

Ook is het mogelijk om met een eigen groep (minimaal 4) een afspraak te maken, op een voor u geschikt tijdstip, voor een meditatie op maat. Ook dan is de prijs €15,00 per persoon incl. koffie of thee.