Verdieping op Zolder
Welkom bij mijn praktijk Verdieping op Zolder. Mijn naam is Marjon van der Lee-Nibbering. In mijn praktijk bied ik ondersteuning aan een ieder die daar behoefte aan heeft. Dit doe ik door middel van behandelingen gericht op heling en ontwikkeling van het bewust-zijn. Hiervoor gebruik ik verschillende werkwijzen. Mijn aanpak zou je kunnen omschrijven als down-to-earth en gericht op de dagelijkse praktijk.

Achtergrond

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gezondheid en mensen. Zodoende ben ik al op jonge leeftijd begonnen in de verpleging. Zo’n 25 jaar geleden ontstond bij mij de behoefte om mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Ik heb toen een opleiding intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Ineke Brinkmann te Starnmeer. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over onderwerpen op het gebied van energie, healing en reading. Deze opleiding heeft veel voor mijn persoonlijke ontwikkeling betekend. Ook na deze studie ben ik me blijven verdiepen in alles wat met heling en bewustwording te maken heeft. Tot op heden heb ik verschillende opleidingen gevolgd. In 2007 ben ik mijn praktijk gestart. Oorspronkelijk onder de naam Maria op Zolder. Nu als Verdieping op Zolder, want deze naam vond ik beter aansluiten op mijn huidige activiteiten. Zoals de naam al zegt, de praktijk bevind zich op de bovenverdieping, een mooie lichte ruimte in de nok van een stolpboerderij.

Mijn opleidingen:

2017: Start opleiding Shamanic Healing 2011: Begeleiding hoogsensitiviteit, EszenzZ te Amsterdam 2009: Therapeutisch aurareaden, ASPI te Krommenie 2006-2008: Opleiding Stervensbegeleiding bij het N.I.S. (Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding) 2002: Bach Remedies, Natuurgeneeskundig Centrum te Heerhugowaard 2001: NEI-opleiding, Natuurgeneeskundig Centrum te Heerhugowaard 1995-2000: Opleidingen Intuïtieve Ontwikkeling bij Ineke Brinkmann in de Starnmeer 1980-1990: A-verpleegkundige En daarnaast nog diverse workshops en trainingen.