Verdieping op Zolder

Wat is een reading?

Tijdens een reading lees ik jouw persoonlijke energieveld in en om je lichaam, oftewel je aura en je chakra’s. In jouw energieveld bevinden zich jouw eigen unieke ervaringen, gedachten, gevoelens, overtuigingen en beelden van jezelf en anderen. Door opvoeding en andere ervaringen wordt ons karakter gevormd en in de loop der jaren ontstaan diverse patronen waarmee we reageren op het leven om ons heen. Ik lees jouw energie en vertel wat ik daarin waarneem. Er wordt helder wat er in jouw onbewuste ligt opgeslagen, maar ook kunnen zowel jouw blokkades als groeimogelijkheden aan bod komen. Ik kan je vertellen wat je zal kunnen versterken en ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een reading doen om meer contact te maken met jouw Unieke Zelf, met je eigen innerlijke kracht en kwaliteiten. Ook kun je een reading doen uit nieuwsgierigheid of behoefte aan verdieping.

Reading voor kinderen

Het is ook mogelijk een reading te doen voor je kind. Bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt over je kind of merkt dat hij of zij ergens hulp bij nodig heeft. Daar hoeft het kind niet bij aanwezig te zijn.

Praktische informatie

Tijdens de reading is het mogelijk een kleine familieopstelling uit te voeren. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen tijdens de reading. Een reading duurt ongeveer 60-90 minuten.

Reading